Stanković uzvratio Šprajcu: Poštovani kolega, baš mi je bezveze da me javno...

Stanković uzvratio Šprajcu: Poštovani kolega, baš mi je bezveze da me javno vrijeđate!

Sukob između voditelja izbio je jučer nakon što je Stanković u svojoj emisiji Nedjeljom u 2 u razgovoru s gošćom Milanom Vuković Runjić prokomentirao kako je u Big Brotheru pobijedio dečko koji se hvali time da ‘voli glupe i plave žene’

Nakon što je RTL-ov urednik i voditelj Zoran Šprajc na svom Facebook profilu indirektno uvrijedio bivšeg kolegu s HTV-a Aleksandra Stankovića, voditelj emisije Nedjeljom u 2 odlučio se javnosti obratiti priopćenjem.

– Više medija jučer je objavilo informaciju da me kolega Zoran Šprajc zbog nekih tema koje smo jučer obrađivali u emisiji “Nedjeljom u dva” sasvim fino izvrijeđao na svojem Facebook profilu. Kako u međuvremenu nisam čuo nikakav Šprajcov demanti te vijesti, smatrat ću je istinitom pa bih ovim putem izrazio žaljenje što me kolega javno vrijeđa. Zoran Šprajc u emisiji nije nigdje prozvan, nije prozvana ni matična kuća u kojoj trenutno radi, ja kao voditelj nisam se nigdje sablažnjavao niti sam išta moralizirao o Big Brotheru (neka ljudi gledaju što hoće, sasvim mi je svejedno), jedino sam gošću emisije, spisateljicu Milanu Vuković Runjić, u kontekstu rasprave o pravima žena upitao kako komentira činjenicu da je jučer u Big Brotheru pobijedio dečko koji se hvali time da voli glupe i plave žene. Meni se nekako čini da je to uvredljivo za žene… i to je sve.

Sada na kraju mogao bi ići neki sarkastični zaključak, mogao bih napisati da je kolega Šprajc godinama radio sa mnom u istoj kući i da sasvim sigurno zna da možda glup jesam, ali ćelav nisam. Međutim, neću se šegačiti.

Inače nisam protiv javne polemike, niti protiv oštrih riječi ako se treba štititi vlastita čast i ugled, ali u ovom slučaju nije bilo nikakvog razloga za to.

Poštovani kolega Šprajc, baš mi je bezveze da me javno vrijeđate! –  stoji u dopisu Aleksandra Stankovića.

Podsjetimo, sukob između voditelja izbio je jučer nakon što je Stanković u svojoj emisiji “Nedjeljom u 2” u razgovoru s gošćom Milanom Vuković Runjić prokomentirao kako je u “Big Brotheru” pobijedio dečko koji se hvali time da “voli glupe i plave žene”. Njegova izjava očito se nije se svidjela Šprajcu koji je na svom profilu napisao status “Volim ćelave i glupe muškarce. Osobito ako su TV voditelji.” Svoj status Šprajc je ubrzo obrisao, a o svom potezu za sada se još uvijek nije očitovao.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY