BEZ BLAMA O UČEŠĆU U PAROVIMA: Kres*ću se, iako me kćerka gleda...

BEZ BLAMA O UČEŠĆU U PAROVIMA: Kres*ću se, iako me kćerka gleda kod kuće!

Aleksandra Subotić spremna je na sve samo da dogura do finala rijalitija „Parovi”, u koji je ušla u nedjelju uveče. Kćerka Ljube Pantović priznala je da je između Mladena Vuletića i nje bilo akcije u “Snajkama“, te da ne isključuje da se nešto slično slično desiti i u “Parovima“. Ona dodaje i da je svjesna da njenoj kćerkici neće biti prijatno kada bude vidjela scene sek*a, ali da je to jednostavno ljudska potreba.

– Kapiram sada neke stvari, moja majka je mene dobila sa 17 godina. I ja sam kćerku dobila sa isto toliko godina. Mi smo u rijalitiju zatvoreni u prostoru, ne možeš da pobjegneš od pojedinih ličnosti, a i emocije su prenaglašene. Naravno da mom djetetu neće biti prijatno kada bude vidjelo da vodim ljubav sa nekim. To je ljudska potreba, nisam ni prva ni posljednja koja je imala ili nije imala se*s u rijatliju. Ne smatram da je to nešto ružno – rekla je Subotićeva.

Podsjećanja radi, Aleksandra Subotić je u žižu javnosti dospela kada je njena mama Ljuba učestvovala u rijalitiju „Farma“. Aleksandra je u tom periodu bila sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, sa kojim je i dobila kćerku, a koji se trenutno nalazi u zatvoru.

(Alo.rs)

Comments

comments

NO COMMENTS

Comments are closed.